Cauta in miile de anunturi de pe LaOser.ro

Introdu un cuvant sau selecteaza una din optiuni!

Anunturi active: 153

Termeni și Condiţii de utilizare

Termenii și condiţiile următoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile în utilizarea SITE-ului supunându-se de drept prevederilor generale ale legislaţiei în vigoare. Termenii și condiţiile de utilizare pot fi modificate oricând prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificări devenind obligatorii cu efect imediat pentru toţi UTILIZATORII/CLIENTII. La accesarea si utilizarea SITE-ului UTILIZATORII trebuie să respecte termenii și condiţiile prezentate în continuare precum și legislatia aplicabilă.

 

1. Introducere

Site-ul www.LaOser.ro este proprietatea Marcvic Services SRL , societate comerciala care activeaza in domeniul publicitatii online, cu scopul de-a facilita vanzarea sau achizitionarea online de bunuri si servicii. Pentru clientii interesati sa-si vanda, intermedieze, promoveze, propriile produse sau servicii oferim acces gratuit la platforma de anunturi online: www.LaOser.ro.

Acestia au posibilitatea de-a posta gratuit un numar de anunturi iar pentru cresterea vizibilitatii acestora am implementat o serie de modalitati specifice de promovare (anunt promovat, galerie de anunturi, banners). Clientii www.LaOser.ro au libertatea de-a adauga, sterge, modifica sau promova anunturile postate in orice moment. Pentru clientii care sunt interesati de produse noi, second-hand sau re-furbished va punem la dispozitie o platforma online: SHOP.LaOser.ro care opereaza in regim de Dropshipping, sistem de vanzare care ofera accesul la produse la preturi corecte, furnizate direct de la producatori sau importatori agreati, cu care MacVic Services detine contracte de colaborare comerciala.

Acestia preiau comanda, livreaza produsele, incaseaza contravaloarea marfii, dupa livrare si preiau garantiile produselor comercializate, prin intermediul nostru. Aceasta modalitate de vanzare garanteaza ascesul la preturi si garantii de calitate optime oferite direct de catre producatorii sau importatorii agreati.

Pentru clientii persoane juridice, care doresc sa-si mareasca atat vizibilitatea in mediul online cat si vanzarile de produse proprii, oferim atat pachete de promovare specifice pe cele 2 platforme cat si posibilitatea includerii de categorii noi de produse pe site-ul SHOP.LaOser.ro.

Pentru detalii sau informatii suplimentare, ne puteti contacta direct pe: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

În cazul în care pe site-ul nostru se fac referiri la alte site-uri nu garantăm si/sau confirmăm sub nici o forma tipul de informaţte pe care il veţi gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dumneavoastra dacă vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

2. Definiţii:

Furnizorul sau Societatea: S.C. Marcvic Services SRL, persoana juridică romana, cu sediul în Sibiu, strada Dimitrie Cantemir nr 40, Ap 3, Cod Postal 550074, înregistrată la Oficiul Registrul Comerţului Sibiu sub numarul J32/337/2013, atribuit fiscal R sub numarul 31492310, Capital social 200 RON, cod IBAN RO86BRDE330SV71440033300, deschis la Banca BRD Groupe Societe Generale Sibiu, , administrează site-ul LaOser.ro , SHOP.LaOser.ro și oferă servicii Clienţilor și Utilizatorilor săi.

Utilizator: reprezintă persoană fizică sau juridică care accesează site-ul www.Laoser.ro , în scopuri private sau profesionale și care a acceptat Termenii și Condiţiile de Utilizare ale prezentului Site, îndeplinind în acest sens toate cerinţele procesului de înregistrare.

Client: reprezintă persoana care accesează site-ul www.LaOser.ro , sau SHOP.LaOser.ro în scopuri private sau profesionale și care a acceptat Termenii și Condiţiile de Utilizare ale prezentului Site, îndeplinind în acest sens toate cerinţele procesului de înregistrare, ce iniţiază și finalizează o comandă al unui serviciu sau produs comercializat prin intermediul prezentului Site.

Utilizare abuzivă: reprezintă utilizarea site-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și ale legislaţiei în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii Marcvic Services SRL ,administratorilor săi și/sau utilizatorilor/clienților.

Anunţ: ofertă publică de vânzare, cumpărare, închiriere, schimb, donaţie lansată de un Utilizator cu scopul de a fi publicată pe site-ul www.LaOser.ro.

Anunţ promovat: ofertă publică de vânzare, cumpărare, schimb, închiriere, donaţie lansată de un Client cu scopul de a fi publicată și promovată contra-cost pe site-ul www.LaOser.ro.

Comanda: reprezintă un document electronic, generat ca urmare a accesării Site-ului de către un Client , ce intervine ca formă de comunicare între Societate și Client.

Contract: reprezintă o COMANDA confirmată de către SOCIETATE, prin care SOCIETATEA este de acord să livreze CLIENTULUI produse și servicii, iar CLIENTUL este de acord să efectueze plata acestora.

Datele personale: reprezintă orice informaţie care se referă la o persoană fizică identificată sau identificabilă. Persoana identificabilă este cea care poate fi recunoscută în mod individual, direct sau indirect, printr-un număr de identificare sau printr-unul sau mai mulți factori specifici identităţii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Consimțământ: înseamnă acordul liber al Clientului, liber, specific și informat prin care acesta accepta fara dubiu ca datele cu caracter personal sunt prelucrate în scopul si mijloacele de prelucrare specificate la art 11 din prezentul document. Utilizatorii/Clienţii acestui SITE sunt rugaţi să citească cu atenţie termenii și condiţiile de utilizare următoare:

3. Proprietate intelectuala

Site-ul www.LaOser.ro si www.SHOP.LaOser.ro inclusiv informaţia proprietară inclusă în acesta, respectiv informaţia care poate fi obţinută prin examinarea, testarea sau analiza aplicaţiei software și/sau a software-ului, design-ul aplicaţiei, desen, poză, grafic, imagine, text, sigla puse la dispoziţia Clienţilor săi prin intermediul site-ului sunt si vor rămâne în proprietatea MarcVic Services SRL putand fi dezvaluite partenerilor săi contractuali. Informaţia proprietară se supune Legii nr 8/1996 completată de Legea nr. 285 din 23 iunie 2004 și OU 123 din 1 Septembrie 2005 care reglementează drepturile de autor.

4. Limitarea raspunderii

Furnizorul nu iși asumă nici o responsabilitate în cazul unor plângeri, cereri sau acţiuni în justiţie indiferent de natura acestora, nu va răspunde direct sau indirect pentru pierderi sau pagube ulterioare care pot rezulta din utilizarea Sit-ului de catre Clienţii și Utilizatorii acestuia. Furnizorul nu va răspunde pentru pagube accidentale sau speciale și ulterioare rezultate din utilizarea informaţiei/conţinutului site-ului, utilizării abuzive, viciilor informaţiei/conţinutului, modalităţii de utilizare și operare.

5. Drepturile și obligaţiile Furnizorului

5.1. Furnizorul se obligă:

5.1.1.Să publice toate anunţurile furnizate de către Utilizatorii sau Clienţii săi dacă acestea respectă condiţiile de utilizare impuse de prezentul document.

5.1.2.Să remedieze eventualele disfuncționalităţi apărute în funcţionarea site-ului și să facă toate diligenţele necesare pentru a remedia în cât mai scurt timp problemele apărute.

5.1.3.Să ia toate măsurile tehnice şi organizatorice adecvate în vederea garantării securităţii serviciilor oferite de site și a confidențialității și securității datelor personale.

5.1.4.Să respecte prevederile Regulamentului nr 679/2016 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestora.

5.1.5.Să informeze autorităţile publice competente în cazul utilizări abuzive a site-ului sau în situaţia apariţiei anumitor anunţuri sau activităţi cu aparenţă nelegală ale Utilizatorilor sau Clienţilor site-ului.

5.2. Furnizorul are dreptul (fără a fi limitat de acestea) de-a:

5.2.1.Modifica, schimba, completa, înlătura sau adăuga noi termeni și condiţii prezentului regulament, fără o notificare sau înștiinţare prealabilă a Clienţilor sau Utilizatorilor săi.

5.2.2.Nu verifica în avans materialul publicat de Utilizatori, dar de-a interveni în situaţia în care acesta nu este conform cu regulile de validare/invalidare a acestuia.

5.2.3.Interzice, nu publica, îndepărta anunţuri care încalcă condiţiile legii sau prezentele termene și condiţii, fără o notificare sau înștiinţare prealabilă a Clienţilor sau Utilizatorilor săi. În aceste situaţii, Marcvic Services SRL nu răspunde și nu poate fi răspunzător în faţa Utilizatorilor sau Clienţilor săi.

5.2.4.Publica, copia, traduce, distribui, transmite sau cesiona unui terţ, anunţurile postate de Clienţii sau Utilizatorii săi, în scopuri de promovare specifice, fără a cere acordul scris al acestora, dar având obligaţia de-a nu transmite date cu caracter personal ale Clienţilor sau Utilizatorilor săi, către un terţ decât prin acordul in scris al acestora.

5.2.5.Nu răspunde moral sau material pentru eventuale prejudicii pe care cineva le-ar suferi în urma publicării unui anunţ în paginile site-ului www.LaOser.ro. Răspunderea pentru autenticitate aparţin exclusiv Utilizatorilor sau Clienţilor site-ului. Pentru eventuale contestaţii, Marcvic Services SRL păstrează datele personale ale autorilor anunţurilor pe o perioada de 120 de zile.

5.2.6.Nu răspunde moral sau material pentru eventuale pagube sau prejudicii directe sau indirecte care eventual pot fi cauzate de întârzieri, întreruperi sau defecţiuni în utilizarea site-ului.

6. Drepturile și Obligaţiile Utilizatorilor și Clienţilor

6.1. Utilizatorul si Clientul are urmatoarele obligaţii:

6.1.1.Să deţină vârsta de min 18 ani la data înregistrării.

6.1.2.Să verifice periodic modificările și schimbările intervenite în prezentul Regulament, precum și corectitudinea datelor de contact furnizate de acesta.

6.1.3.Să-și asume întreaga răspundere referitoare la conţinutul, veridicitatea, drepturile de autor și a drepturilor de proprietate intelectuală asupra conţinutului, pozelor anunţurilor postate pe site.

6.1.4.Clientul este obligat să plateasca serviciile de promovare conform tarifului afișat pe site.

6.1.5.De-a permite Furnizorului publicarea și promovarea anunţurilor sale pe oricare dintre platformele sau modalităţile de promovare specifice, pe care Furnizorul le gasește necesare, utile si potrivite scopului, respectiv: postare pe sit-uri partenere, banners, panouri publicitare, presa, televiziune, reţele de socializare, etc.

6.1.6.Sa nu preia, folosească, distribuie, copieze orice informatie disponibilă pe site-ul www.LaOser.ro pentru care nu deţine drepturi de autor , fără acordul scris al Furnizorului.

6.1.7.Să respecte regulile de validare/invalidare a anunturilor, descrise mai jos.

6.1.8.Să nu altereze, dezasambleze, sau să aplice tehnici de “inginerie reversibila” asupra site-ului și/sau Informaţiei proprietare inclusă in site.

6.1.9.Să respecte în totalitate Termenii și Condiţiile de utilizare a site-ului.

6.2. Utilizatorul și Clientul are următoarele drepturi:

6.2.1.Conform art. 28 din Legea 296/2004 privind Codul consumului, orice Utilizator sau Client are dreptul de-a se înregistra sau utiliza site-ul, dacă respectă Termenii și Conditiile prezentate în prezentul document.

6.2.2.Să modifice, șteargă anunţurile postate utilizând detaliile de logare furnizate de site.

6.2.3.Să posteze un număr max de 3 anunturi în mod gratuit.

7. Reguli de utilizare

Site-ul www.LaOser.ro vă permite access gratuit la vizualizarea anunţurilor, fără a necesita înregistrarea dumneavoastră. În eventualitatea în care doriţi să postati un anunţ online, sunteţi nevoit să vă înregistraţi, folosind butonul”Adaugă Anunţ”.

7.1. Inregistrarea: 

Fereastra de dialog utilizata pentru înregistrare, vă obligă să completaţi câmpurile marcate cu simbolul *. Această obligativitate permite aplicaţiei crearea de selecţii multiple utile în procesul de căutare, pentru utilizatorii care doresc să comunice cu dumneavoastră ulterior pe baza anunţurilor postate. Opţiunea “Promovează” este optională și se adresează acelor Utilizatori care doresc o vizibilitate crescută anunţurilor postate prin afisarea acestora în interfaţa anunţurilor promovate. Înregistrarea este finalizată odată cu acceptarea de către dumneavoastră a Termenilor și Condiţiilor de utilizare a site-ului și validarea detaliilor dumneavoastră de contact (e-mail). In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii va rugam nu va inregistrati.

7.2. Contul de utilizator

Odată înregistrarea încheiată, Utilizatorul primește un mesaj de confirmare pe adresa personală de e-mail. Utilizând Username (adresa de e-mail) și Parola (confidenţial), Utilizatorul are posibilitatea schimbării parolei de acces, ștergerii, modificării, promovării anunţurilor proprii.

7.3. Reguli de vaildare/invalidare a anunţurilor

Anunţurile postate pe site-ul www.LaOser.ro se supun următoarelor reguli de utilizare, respectiv:

7.3.1.Sunt interzise spre publicare următoarele anunţuri:

• Arme de foc, muniție, artilerie

• Artificii sau dispozitive pirotehnice

• Alcool, băuturi alcolice

• Articole radioactive

• Activităţi de camătă, cămătărie sau alte activităţi similare;

• Articole potențial ilegale care pot fi în neconcordanță cu anumite drepturi de autor, mărci comerciale sau alte drepturi de proprietate intelectuală (muzica, filme, software, muzică, jocuri pe calculator, mărci, brevete, licenţe, etc).

• Bunuri furate sau obţinute prin tâlhărie, jaf, crimă.

• Bunuri periculoase pentru sănatatea și viaţa umană;

• Bunuri fictive;

• Mercur, flori de mină;

• Echipamente electronice sau dispozitive special supuse unor reglementări speciale

• Otrăvuri, narcotice, steroizi sau alte substanțe aflate sub control;

• Plante etnobotanice;

• Tigări, produse din tutun, tigari electronice si consumabile

• Obiecte și materiale pornografice;

• Jocuri de noroc, ghicitoare, clarvăzătoare, pariuri sportive si nu numai, quizz-uri in care se percepe taxa de participare si se castiga bani, alte jocuri cu castiguri in bani, bingo, forex, site-uri de licitatii, etc

• Produse farmaceutice și medicamente, produse sintetice si naturiste, inclusiv suplimente alimentare

• Fiinţe omenești sau părţi ale corpului uman;

• Matrimoniale, dating;inchiriere/vanxare casete video de profil, video-chat, dating, escorte, videostreeming (cu exceptia cazului in care exista acte doveditoare prin care sunteti persoana care realizeaza aceste video-uri sau detineti drepturi de autor asupra lor)

• Servicii pornografice sau erotice (masaj erotic, sex plătit, obiecte pornografice, activităţi de videochat;

7.3.2 Urmatoarele anunturi vor fi sterse de catre administratorul site-ului, fara a solicita acordul utilizatorului:

• Anunţurile duplicat;

• Anunţurile descrise in Art 7.3.1

• Anunţuri improprii categoriei unde au fost inregistrate;

• Anunţuturi neclare care conţin propoziţii sau fraze fără relevanţă pentru scopul anunţului;

7.3.3.Limba de redactare a anunţurilor trebuie sa fie limba Romana;

7.3.4.In cazul în care un anunţ a fost iniţial publicat cu toate că încalcă regulile de validare expuse mai sus, acesta va putea fi suspendat de la publicare, fără a cere acceptul Clientului sau Utilizatorului pentru aceasta.

7.3.5.In cazul în care anunţul promovat încalcă regulile de validare expuse mai sus, administratorul poate suspenda acest anununt de la publicare. In acest caz, plata efectuată nu se rambursează dar Clientul are posibilitatea promovării unui alt anunţ, pentru aceeași perioadă de timp, care respectă regulile de validare. In acest caz, Clientul va primi un mesaj de înștiintare care-i va comunica acest lucru.

8. Newsletter

Utilizatorii autentificaţi sau nu, care doresc să primească noutăţi despre produsele și promoţiile prezente pe site-ul www.LaOser.ro au posibilitatea de-a se abona pentru recepţionarea acestor informaţii prin intermediul Newsletter. Subscrierea/inscrierea Utilizatorilor la acest serviciu presupune acceptarea de către Utilizator a comunicării comerciale ulterioare cu Marcvic Services SRL. Utilizatorul are posibilitatea de-a solicita “Unsubscribe” pentru a fi îndepartat din lista de comunicări comerciale viitoare, oricand, in mod gratuit si fara nicio justificare.

9. Valabilitatea anunţurilor

Anunţurile postate de Utilizator sunt publicate pe o perioada de 90 de zile de la data activării. La expirarea perioadei de publicare, Utilizatorul primește un e-mail de notificare care-i oferă posibilitatea Utilizatorului prelungirea perioadei de publicare. Daca in termen de 120 de zile de la data primei publicari, Utilizatorul nu dorește re-ânnoirea anunţului, contul acestuia va fi desfinţat automat. In acest caz, Utilizatorul va trebui să parcurgă pașii de înregistrare pentru a-și crea un cont de utilizator activ.

10. Plata

Valoarea serviciilor de promovare oferite Clienţilor site-ului sunt următoarele:

Anunturi Gratuite:

 • 6 imagini disponibile pentru fiecare anunt
 • Consola proprie de administrare unde: puteti sterge, edita,reinnoi sau promova anunturile dvs.
 • Promovare pe Social media: puteti publica anunturile dvs. direct pe paginile dvs. de Facebook, LinkeIn, Twitter
 • Acces la hartile GoogleMap pentru amplasarea locatiei dvs. pe hartile Google
 • Promovare pe pagina principala la sectiunea "Ultimele anunturi"

Anunturi multiple:

Pentru  postarea unui numar mai mare de anunturi fata de cele 3 gratuite, va propunem urmatoarele modalitati de promovare specifica:

 • 5 anunturi din care 1 anunt sponsorizat 10 zile = 7 EUR
 • 10 anunturi din care 2 anunturi sponsorizate 10 zile = 13 EUR
 • 20 anunturi din care 3 anunturi sponsorizate 10 zile = 22 EUR

Anunturile suplimentare beneficiaza de toate facilitatile oferite Anunturilor Gratuite si sunt valabile 90 de zile.

Anunturi sponsorizate:

Anunturile sponsorizate primesc un "badge" specific "Sponsorizare" , sunt vizibile in permanenta in partea de sus a fiecarei pagini, sunt promovate suplimentar in toate paginile site-ului la sectiunea "Anunturi Promovate" si in pagina principala la sectiunea "Anunturi sponsorizate"

 • Anunt sponsorizat 5 zile = 3 EUR
 • Anunt sponsorizat 10 zile = 5 EUR
 • Anunt sponsorizat 20 zile = 8 EUR
 • Anunt sponsorizat 30 zile = 10 EUR

Anunturi promovate in Galeria de anunuturi:

• Promovare în Galeria de anunţuri pentru 5 zile: 2 EUR (TVA inclus).

• Promovare în Galeria de anunţuri pentru 10 zile: 4 EUR (TVA inclus).

• Promovare în Galeria de anunţuri pentru 20 zile: 6 EUR (TVA inclus).

• Promovare în Galeria de anunţuri pentru 30 zile: 7 EUR (TVA inclus)

 

Site-ul ofera următoarele modalităţi de plata, pentru care se aplică următoarele reguli de utilizare:

10.1. Plata prin Card Bancar - indisponibila momentan

Acest serviciu este oferit de Mobile Pay și presupune parcurgerea următorilor pași de către Client:

Pasul 1: Din pagina “Adaugă Anunţ” și alegerea opţiunii “Promovează”, sunteţi redirecţionat către pagina securizată de plată mobilPay™. Aici sunteţi rugat să introduceţi datele de card, care apoi sunt stocate pe serverele mobilPay™, iar apoi sunt trimise catre Garanti Bank, banca procesatoare.

Pasul 2: Garanti Bank transmite datele dumneavoastră de card către banca emitentă pentru a primi acceptul la tranzactionare.

Pasul 3: Răspunsul băncii emitente (acceptarea sau refuzarea de plată) este transmis apoi către mobilPay™.

Pasul 4: mobilPay™ transmite răspunsul către dumneavoastră, iar acesta este redirecţionat către cont-ul dumneavoastră de pe site-ul www.LaOser.ro.

Pasul 5: Odată acceptată plata veţi primi automat un e-mail prin care se confirmă plata, termenul de valabilitate al comenzii, urmând ca promovarea anunţului să fie făcută automat pe durata comandată.

Ulterior veţi primi prin e-mail o copie a Facturii fiscale. Serviciul Mobile Pay acceptă următoarele tip-uri de carduri: VISA, VISA Electron, Master Card, Maestro pentru care oferă mediu de tranzactionare 3D Secure.

10.2. Plata prin transfer bancar

Prin alegerea acestei opţiuni de plată, veţi primi prin e-mail o Factură proforma prin care aveţi acces la detaliile bancare unde sunteţi nevoit să transferaţi valoarea serviciilor de promovare solicitate. Plata se va face in termen de max 5 zile de la data Facturii proforma. Odată cu recepţionarea plăţii, veţi primi un e-mail de confirmare care vă confirmă și data activării serviciilor de promovare pe durata comandată. In eventualitatea în care Clientul pune la dispoziţia Furnizorului o copie scanata al OP-ului prin care se face dovada plăţii, activarea serviciilor de promovare se va face înaintea recepţionării banilor de către Furnizor.

Activarea anunţului promovat se va face în termen de max 24 de ore de la data confirmării plaţii bancare. Estimând o perioadă de max 3 zile între plată și confirmarea plătii în contul nostru, activarea anunţului promovat se va face în ziua a 4- a de la data plăţii.

In eventualitatea puţin probabilă, ca după această perioadă anunţul dumneavoastră să nu apară activ în Galeria de anunţuri, vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..  In comunicarea cu noi vă rugăm să ne comunicaţi următoarele detalii:

• Nume utilizator (adresa de e-mail);

• Categoria la care aţi încadrat anunţul;

• Tipul anunţului (vânzare, cumpărare, închiriere, donaţie);

• Data la care aţi efectuat plata și nr. OP-ului;

10.3. Plata prin PayPal

Prin alegerea acestei opţiuni de plată, plata dvs se va face in mod automat prin intermediul procesatorului de plata PayPall.  Odată cu recepţionarea plăţii, veţi primi un e-mail de confirmare care vă confirmă și data activării serviciilor de promovare pe durata comandată. Activarea anunţului promovat se va face în termen de max 24 de ore de la data confirmării plaţii. 

11. Prelucrarea datelor cu caracter personal

11.1.Modalităţi de colectare a datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt colectate de către SC Marcvic Services SRL prin intermediul site-ulu www.LaOser.ro si SHOP.LaOser.ro prin completarea de către Clienţii și Utilizatorii acestuia al formularului de inregistrare. In masura in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile site-ului va rugam sa nu va abonati la aceste servicii.

11.2.Tipuri de date colectate

Prin completarea formularului privind înregistrarea ca Utilizator “LaOser.ro” vă exprimați consimţământul în mod liber, informat, expres şi neechivoc că datele dumneavoastră cu caracter personal să intre în baza de date a societăţii SC Marcvic Services SRL şi să fie prelucrate şi folosite în viitor de către aceasta în scopurile menţionate mai jos, conform prelucrării înregistrate la ANSPDCP.

Informaţiile colectate prin intermediul formularului de înregistrare sunt:

 • nume de utilizator
 • nume şi prenume
 • număr de telefon
 • localitate
 • email

Aceste detalii vor fi facute publice pe site-ul www.Laoser.ro, pentru a facilita Utilizatorilor site-ului contactul direct cu Terţi interesaţi în produsele oferite. Putem stoca detalii privind vizitarea de către dumneavoastră a www.LaOser.ro , inclusiv, însă fără a se limita la date de trafic, de locaţie sau alte date de comunicaţii sau date necesare asigurarii calitatii serviciului.

11.3.Scopurile colectării

Conform Regulamentului nr 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date SC Marcvic Services SRL are obligaţia de a administra datele colectate în condiţii de siguranţă și numai pentru scopurile specificate mai jos.

Datele dumneavoastră sunt colectate pentru următoarele scopuri:

11.3.1. Crearea contului dumneavoastra de Client, in vederea dechiderii unui cont de client: 

 • Nume,
 • prenume
 • e-mail
 • telefon

11.3.2. Crearea contului dumneavoastra de Client, in vederea achizitionarii pachetelor de Promovare specifice:

 • Nume,
 • prenume
 • e-mail
 • telefon

11.3.3. Actiuni de loialitate: MarcVic Services acorda si aloca diverse reduceri si beneficii clientilor sai care aleg sa promoveze anunturi pe site-ul www.LaOser.ro, sub forma de vouchers. Puteti vizualiza în contul de client voucherele de care ai beneficiat la un moment dat (modul nefunctional in acest moment).

 • Nume
 • prenume
 • e-mail
 • telefon
 • adresa

11.3.4. Transmiterea de oferte, promoţii, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea site-ului și al Partenerilor sai, prin intermediul Newsletter, cu acordul dumnveaoastră;

 • Nume
 • prenume
 • e-mail
 • telefon
 • adresa

SC Marcvic Services SRL va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existenţei contului dumneavoastră pe www.LaOser.ro, iar ulterior ştergerii contului Utilizatorului, datele dvs. personale vor fi transformate in date anonime ce se vor utiliza ulterior doar in scopuri statistice .

Prin abonarea la Newsletter, Utilizatorii site- ului pot fi de acord să primească oferte, promoţii, mesaje publicitare şi de marketing privind activitatea site-ului si a Partenerilor săi. E-mail-urile primite ca umare a primirii consimţământului dumneavoastră în acest sens, vor conţine şi un link de dezabonare de la acest serviciu în orice moment.

11.4.Drepturi specifice privind prelucrarea datelor personale

Conform Regulamentului nr 679/2016, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitaţi ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei si autorității naționale de supraveghere (www.dataprotection.ro). Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil si de fiecare dată când datele dvs. se modifică

11.5.Link-uri către alte site-uri

www.LaOser.ro permite persoanelor juridice să publice link-uri către alte site-uri și/sau aplicaţii în scopuri comerciale sau de marketing. In acest caz, este posibil ca prin utilizarea site-ului www.LaOser.ro, aceștia să aibă automat acces la IP-ul calculatorului dumneavoastră.

11.6 Plati online

In cazul in care alegeti sa efectuati o plata online, site-ul www.LaOser.ro, MarcVic Services SRL nu va stoca decat datele dumneavoastra personale, necesare livrarii, respectiv: nume de utilizator, nume şi prenume, număr de telefon, localitate, email. Stocarea si procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se va face prin intermediul procesatoarelor de plata Mobile Pay sau PayPal. MarcVic Services nu stocheaza si nu solicita detalii legate de cardul dumneavoastra. Pentru informare, suport sau reclamatii ne puteti contacta la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

11.7.Cookies

Politica de utilizare a cookie-urilor mentionata se aplica pe site-ul www.LaOser.ro si Shop.laoser.ro, operat de S.C. MarcVic Services SRL. Conform egulamentului nr 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie
a acestor date
cu referire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia fiecarui utilizator din zona comunicaţiilor electronice, fiecarui vizitator al website-ului i se cere permisiunea pentru aplicarea Politicii cookie-urilor. Site-ul nostru foloseste, ca orice alt website, cookie-uri proprii si de la terti cu intentia de a oferi utilizatorilor, o navigare si o experienta cat mai usoara de operare al website-ului.

Ce sunt Cookie-urile?

Cookie-urile sunt fisiere de mici dimensiuni, care se stocheaza pe dispozitivul dumneavoastra (pc, laptop, telefon, tableta, etc). Acestea sunt instalate in mod automat si fara atentionari, dupa ce utilizatorul isi da acordul pentru acceptarea Politicii de Cookies. Acestea nu acceseaza datele din dispozitivul utilizatorului.

Scopul Cookie-urilor

Odata ce acceptati Politica de Cookies, site-ul realizeaza o conexiune si o interactiune intre utilizator si site-ul web pe care il viziteaza. In acest fel, utilizatorului ii sunt afisate informatii filtrate dupa preferintele acestuia. Astfel, prin intermediul “Cookies”, site-ul furnizeaza servicii mai bune, care aduc utilizatorilor un plus de confort in operarea site-ului, afisand in mod automat produse care creaza interes, pentru fiecare utilizator in parte, intr-un mod personalizat si unic. De asemenea, “Cookies” ajuta la realizarea de rapoarte si statistici interne ce au rolul de a perfectiona paginile web dar si content-ul acestora, dar fara a permite identificare specifica a vizitatorilor si al persoanelor.

Ce tipuri de Cookie-uri utilizeaza site-ul www.LaOser.ro

Site-ul nostru foloseste urmatoarele tipuri de Cookie-uri:

 • Per Sesiune: Aceste Cookies se folosesc temporar, pana in momentul in care utilizatorul paraseste pagina site-ului si este utilizat pentru managementul aplicațiilor web. Aceste cookies se șterge automat la închiderea browserului
 • Fixe: Aceste Cookies raman stocate pe dispozitivul utilizatorulul o anumita perioada de timp sau pana in momentul cand acestea sunt sterse manual de utilizator.

Cum se folosesc Cookie-urile?

Cookie-urile sunt plasate cu scopul de-a mari performanta paginilor web, de-a analiza vizitele utilizatorilor pe site, geotargeting, inregistrare, pentru publicitate si furnizarea de publicitate.

Cookie-urile contin date Personale?

Cookie-urile sunt folosite doar pentru o buna functionare a site-ului si pentru afisarea informatiilor relevante catre utilizator si nu solicita informatii cu caracter personal sub nici o forma. Stergerea Cookie-urile. Utilizatorii își pot configura browserul astfel incat acesta să respingă fișierele Cookies.

Dezactivarea, stergerea și refuzul de a primi Cookie-uri, se pot face din setarile browser-ului Internet pe care il folositi sau prin modificarea setarilor prin intermediul carora se comunica utilizatorului, prin notificari, cand sunt trimise date catre website-ul pe care il urmareste.

De ce cookie-urile sunt importante pentru navigarea pe Internet?

Pentru buna functionare al internetului, Cookie-urile ofera o experienta mai placuta si mai usoara pentru fiecare utilizator, fiind o componenta necesara. Prin dezactivarea Cookie-urilor, unele website-uri sau pagini nu vor mai putea functiona. Daca sunt refuzate sau nu sunt acceptate Politicile Cookie-urilor, site-ul nu ar mai putea tine cont de dorintele si preferintele utilizatorului si aceasta optiune nu va opri publicitatea online. Serviciile de advertising se efectueaza astfel mai usor si mai direct, fiind afisate doar acele produse cu interes mare pentru client. Prin intermediul Cookies, comportmentul clientului, este mai usor de urmarit si preferintele fata de anumite produse pe care le are sunt mai usor de identificat.

Securitatea si confidentialitatea.

Cookie-urile nu reprezinta virusi sau coduri care au ca scop supravegherea dispozitivului si datele utilizatorului. Acestea sunt fisiere de tip Plain text si sunt adaugate doar cu acordul utilizatorului. Acestea, pot fi folosite insa si in scopuri negative pentru ca aduna informatii din istoricul de navigare, preferintele de cumparare din diferite site-uri si platforme pe care utilizatorul le prefer si pe care acesta le utilizeaza. Din aceasta cauza, este recomandata stergerea acestora la intervale de timp, mai ales de anti-virusi sau anti-malware. Cu ajutorul Cookie-urilor, se realizeaza transferul dintre website si browserul utilizatorului. Aici pot interveni persoane neautorizate care patrund in acest proces de transmitere a datelor. Chiar daca aceste evenimente sunt izolate, pot avea loc atunci cand, utilizatorul se conecteaza la o retea Wi-Fi nesecurizata. De aceea trebuie alese retele criptate si securizate pentru o mai buna protectie a informatiilor personale.

Cum sa navighezi sigur si responsabil.

Multe website-uri si platforme folosesc Cookie-uri, asa ca prin dezactivarea acestora nu veti face posibila utilizarea unor site-uri ca:Youtube, Gmail, Yahoo si multe altele.

Din setari, se pot selecta, termene de expirare a cookie-urilor, in functie de dorintele si nevoile utilizatorului.

Efectuati un upgrade regulat al browserului de internet pe care-l utilizati in mod frecvent sau instalati o versiune noua atunci cand aceasta devine disponibila. Majoritatea atacurilor realizate prin Cookies, sunt efectuate pe versiuni vechi de browsere. Setarile cookie-urilor se pot schimba din setarile browserului pe care il folositi.

Pentru a modifica aceste setari ale Cookies, va recomandam utilizarea link-urilor de mai jos:

Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul: http://www.youronlinechoices.com/ro/

Daca doriti sa afli mai multe infromatii despre cookie-uri si la ce sunt ele utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:

12. Durata prelucrarii datelor cu caracter personal

MarcVic Services prelucrează datele dumneavoastra pentru perioada necesară îndeplinirii scopurilor pentru care acestea au fost colectate, respectiv:

 • pentru Clientii care au un cont deschis pe site-ul www.LaOser.ro vom pastra aceste informatii atata timp cat acest cont de client este activ, dar nu mai mult de 120 zile de la data ultimei autentificări în cont sau ultimei comenzi 
 • obligațiile legale sau contractuale ne impun păstrarea datelor dumneavoastra pentru o anumită perioadă de timp (de exemplu perioadele prescrise de lege pentru apărarea drepturilor noastre in justiție).
 • dacă va dezactivati contul de client din www.LaOser.ro si ne solicitati in mod expres stergerea datele asociate contului dumneavoastra, acestea vor fi sterse, exceptand cazul in care suntem obligați să păstrăm datele dumneavoastra pentru o perioadă mai lungă, în baza legii sau interesului nostru legitim. Stergerea datelor dumneavoastra va fi insotita de o notificare in scris prin care va confirmam efectuarea acestei proceduri.
 • Pentru scopurile pentru care ne-ati oferit consimțământul la prelucrarea datelor, evidențiate în tabelul de mai sus, vom prelucra datele tale cu privire la respectivul scop până când va vati retrage consimțământul privind prelucrarea în scopul respectiv, cu excepția cazului în care suntem obligați să menținem aceste date pentru o perioadă mai lungă potrivit legii, pentru raportări la autoritățile publice, sau pentru a ne apăra drepturile în justiție.

13. Transferul de date catre terti

MarcVic Services poate sa furnizeze datele personale ale Utilizatorului si Clientilor sai in scopul furnizarii produselor si serviciilor oferite de Site, altor entitati, care sunt in relatie de parteneriat sau contractual dar cu conditia pastrarii confidentialitatii, care ofera garantia ca datele personale sunt pastrate in siguranta conform legislatiei in vigoare. Acesti parteneri pot fi:

 • Partenerii si furnizorii de produse cu care MarcVic Services are contracte de parteneriat care asigura serviciile complete de facturare, livrare, servicii de post-vanzare, garantie, retur pentru produsele comercializate in regim de Drop-shipping
 • Firme de expeditie sau curierat (Fan Curier, Cargus, DPD, TCA, Posta Romana)
 • Furnizorului care ne asigura serviciile de stocare a datelorpe servere externe situat in Romania (HostX).
 • Autorităților sau instituțiilor publice competente, atunci când ne impune legea (de ex. investigarea fraudelor; prevenirea spălării banilor; depunerea declarațiilor, situațiilor financiare la autoritățile fiscale etc.), sau putem transmite aceste date către instanțele judiciare atunci când ne apărăm în justiție, sau în fața altor autorități publice.
 • Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in afara Romaniei

15. Masuri de securitate a datelor

MarcVic Services asigură măsurile tehnice și organizatorice necesare pentru colectarea, prelucrarea și păstrarea datelor în siguranță, inclusiv împotriva accesului neautorizat, al utilizării neautorizate a datelor, sau distrugerii, pierderii sau alterării datelor. Ne angajăm să păstrăm datele dumneavoastra personale în siguranță și luăm toate măsurile de protecție rezonabile pentru a face acest lucru. Implementăm procese sistematice de instruire a persoanelor responsabile de securitatea IT și de monitorizare și audit al securității sistemelor și infrastructuri IT conform politicilor interne ale MarcVic Services. În plus, depunem toate eforturile rezonabile pentru a ne asigura (inclusiv prin contractele încheiate cu aceștia) că și parteneri noștri de încredere gestionează măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru prelucrarea datelor pe care le împărtășim cu aceștia.

16. Transparenta in prelucrarea datelor

In conformitate cu Art 12 si art 13 din Regulamentul nr 679 din 27 aprilie 2016 , referitor la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal, MarcVic Services informeaza in mod transparent Clientii si Utilizatorii site-ului cu privire la datele colectate, scopul, categoriile de date si eventual transferul datelor colectate. Pentru a ne asigura ca, Clientii si Utilizatorii site-ului www.LaOser.ro au un control efectiv al datelor cu caracter personal pe care acestia le posteza pe Site-ul nostru, va informam ca aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de control al acestora:

 • Aveti dreptul de a primi informații clare, transparente, ușor de înțeles și ușor accesibile cu privire la modul în care prelucrăm datele dumneavoastra (informatii referitoare la scopul, modul, durata prelucrarii datelor dumneavoastra);
 • Aveti dreptul de-a solicita stergerea datelor despre dumneavoastra, prin intermediul unei solicitari in scris la urmatoarea adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., aplicand in subiect titlul „Solicit stergerea datelor personale”
 • Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi acest lucru prin mesaj e-mail catre: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cât mai curând posibil sau utilizati contul de Client pentru a sterge, adauga, modifica datele diponibile despre dumneavoastra.
 • Utilizand informatiile publicate in sectiunea 11.7 (Cookies), aveti posibilitatea stregerii cookies sau al istoricului navigarilor din setarile browser-ului de internet, sau sa restrictionati urmarirea de cookies al comportamentului dumneavoastra in Site (aceste restrictii va pot afecta experienta de navigare)
 • Prin abonarea la Newsletter, Utilizatorii site-ului sunt de acord să primească oferte, promoţii, mesaje publicitare şi de marketing privind activitatea site-ului E-mail-urile primite ca umare a primirii consimţământului dumneavoastră în acest sens, vor conţine şi un link de dezabonare de la acest serviciu în orice moment.
 • Vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei si Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal („A.N.S.P.D.C.P) - www.dataprotection.ro

Anunturi promovate

Camere IP supraveghre video

Camere IP supraveghre video

Sibiu, sibiu
0722203210

Camere IP supraveghre video

RON 550,00
Purificator & umidificator de aer

Purificator & umidificator de aer

Sibiu, Sibiu
0722203210

Purificator & umidificator de aer

RON 3.042,00

Nu rata ofertele

I agree with the Conditii de Utilizare and the Privacy policy

Anunturi gratuite

LaOser - Ofertezi Simplu Eficient si Rapid

LaOser.ro iti ofera posibilitatea publicarii de anunturi in Sibiu, Cluj, Bucuresti sau alte orase din tara.  

Aici gasesti apartamente si case de vanzare sau inchiriere, masini second-hand, calculatoare, imprimante, laptop-uri, articole agricole si sportive la preturi accesibile, locuri de munca in tara si strainanate si multe altele. 

LaOser.ro te ajuta sa faci bani din lucruri de care nu ai nevoie sau sa faci donatii celor nevoiasi; te ajuta sa-ti promovezi afacerea si sa-ti gasesti cumparatori. 

Iar cand vrei sa cumperi lucruri noi, LaOser.ro te ajuta sa gasesti produsele care te intereseaza, la preturi mai mici decat in orice magazin.

Toate aceste anunturi se publica gratuit.

Acest site foloseste cookies pentru a aduce utilizatorilor un plus de confort in operarea site-ului, afisand in mod automat anunturi care creaza interes si pentru a analiza traficul site-ului. Afla in sectiunea Politica de Confidentialitate mai multe informatii despre cookies, inclusiv despre posibilitatea retragerii acordului de utilizare al acestora. Navigand in continuare, va exprimati acordul implicit asupra folosirii modulelor noastre de cookies.