Cauta in miile de anunturi de pe LaOser.ro

Introdu un cuvant sau selecteaza una din optiuni!

Anunturi active: 153

Reguli de utilizare

Următoarele reguli de utilizare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile în utilizarea SITE-ului supunându-se de drept prevederilor generale ale legislaţiei în vigoare.  Acestea pot fi modificate oricând prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificări devenind obligatorii cu efect imediat pentru toţi UTILIZATORII/CLIENTII.  Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt să respecte prezentele reguli de utilizare prezentate în continuare precum și legislatia aplicabilă.

1.   Introducere

Site-ul www.LaOser.ro este proprietatea Marcvic Services SRL . MarcVic Services activeaza in domeniul publicitatii online, cu scopul de-a facilita vanzarea sau achizitionarea online de bunuri si servicii. Pentru clientii interesati sa-si vanda, intermedieze, promoveze, propriile produse sau servicii oferim acces gratuit la platforma de anunturi online: www.Laoser.ro. Acestia au posibilitatea de-a posta gratuit un numar de anunturi iar pentru cresterea vizibilitatii acestora am implementat o serie de modalitati specifice de promovare (anunt promovat, galerie de anunturi, banners). Clientii www.Laoser.ro au libertatea de-a adauga, sterge, modifica sau promova anunturile postate in orice moment.

Pentru clientii care sunt interesati de produse noi, second-hand sau re-furbished va punem la dispozitie o platforma online: SHOP.LaOser.ro care opereaza in regim de Dropshipping, sistem de vanzare care permite ca, odata ce clientul finalizeaza comanda pe site, aceasta este transmisa direct furnizorilor cu care MacVic Services detine contracte de colaborare comerciala. Acestia preiau comanda, livreaza produsele, incaseaza contravaloarea marfii, dupa livrare si preiau garantiile produselor comercializate, prin intermediul nostru.

Aceasta modalitate de vanzare garanteaza ascesul la preturi si garantii de calitate optime oferite direct de catre producatorii sau importatorii agreati. Pentru clientii persoane juridice, care doresc sa-si mareasca atat vizibilitatea din mediul online cat si vanzarile de produse proprii, oferim atat pachete de promovare specifice pe cele 2 platforme cat si posibilitatea includerii de categorii noi de produse pe site-ul SHOP.LaOser.ro.

Pentru detalii sau informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati pe: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. În cazul în care pe site se fac referiri la alte site-uri nu garantăm și/sau confirmăm sub nici o formă tipul de informaţie pe care îl veţi găsi pe acestea. Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă vizitaţi sau nu aceste site-uri sau luati sau nu în considerare informaţia găsită acolo.

2.   Definiţii:

Furnizorul sau Societatea: S.C. Marcvic Services SRL, persoană juridică română, cu sediul în Sibiu, strada Dimitrie Cantemir nr 40, Ap 3, Cod Postal 550074, înregistrată la Oficiul Registrul Comerţului Sibiu sub numarul J32/337/2013, atribuit fiscal RO sub numarul 31492310, Capital social 200 RON, cod IBAN RO86BRDE330SV71440033300, deschis la Banca BRD Groupe Societe Generale Sibiu, , administrează site-ul LaOser.ro , SHOP.LaOser.ro și oferă servicii Clienţilor și Utilizatorilor săi.

 

Utilizator: reprezintă persoană fizică sau juridică care accesează site-ul www.Laoser.ro , în scopuri private sau profesionale și care a acceptat Termenii și Condiţiile de Utilizare ale prezentului Site, îndeplinind în acest sens toate cerinţele procesului de înregistrare.

 

Client: reprezintă persoana care accesează site-ul www.Laoser.ro , sau SHOP.LaOser.ro în scopuri private sau profesionale și care a acceptat Termenii și Condiţiile de Utilizare ale prezentului Site, îndeplinind în acest sens toate cerinţele procesului de înregistrare, ce iniţiază și finalizează o comandă al unui serviciu sau produs comercializat prin intermediul prezentului Site.

 

Utilizare abuzivă: reprezintă utilizarea site-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și ale legislaţiei în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii Marcvic Services SRL ,administratorilor săi și/sau utilizatorilor/clienților.

 

Anunţ: ofertă publică de vânzare, cumpărare, închiriere, schimb, donaţie lansată de un Utilizator cu scopul de a fi publicată pe site-ul www.LaOser.ro. 

 

Anunţ promovat: ofertă publică de vânzare, cumpărare, schimb, închiriere, donaţie lansată de un Client cu scopul de a fi publicată și promovată contra-cost pe site-ul www.LaOser.ro.

 

Comanda: reprezintă un document electronic, generat ca urmare a accesării Site-ului de către un Client , ce intervine ca formă de comunicare între Societate și Client.

 

Contract: reprezintă o COMANDA confirmată de către SOCIETATE, prin care SOCIETATEA este de acord să livreze CLIENTULUI produse și servicii, iar CLIENTUL este de acord să efectueze plata acestora.

 

Datele personale: reprezintă orice informaţie care se referă la o persoană fizică identificată sau identificabilă. Persoana identificabilă este cea care poate fi recunoscută în mod individual, direct sau indirect, printr-un număr de identificare sau printr-unul sau mai mulți factori specifici identităţii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

 

Consimțământ: înseamnă acordul liber al Clientului, liber, specific și informat prin care acesta accepta fara dubiu ca datele cu caracter personal sunt prelucrate în scopul si mijloacele de prelucrare specificate la art 4.3 din prezentul document. Utilizatorii/Clienţii acestui SITE sunt rugaţi să citească cu atenţie termenii și condiţiile de utilizare următoare:

 

3.   Drepturile si obligatiile Furnizorului

3.1. Furnizorul se obligă:

3.1.1.Să publice toate Anunţurile furnizate de către Utilizatorii sau Clienţii săi dacă acestea respectă condiţiile de utilizare impuse de prezentul document.

 

3.1.2.Să remedieze eventualele disfuncționalităţi apărute în funcţionarea site-ului și să facă toate diligenţele necesare pentru a remedia în cât mai scurt timp problemele apărute.

 

3.1.3.Să ia toate măsurile tehnice şi organizatorice adecvate în vederea garantării securităţii serviciilor oferite de site și a confidențialității și securității datelor personale.

 

3.1.4.Să respecte prevederile Regulamentului 679/2016 cu privire la protecţia persoanelor cu privire la protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.

 

3.1.5.Să informeze autorităţile publice competente în cazul utilizări abuzive a site-ului sau în situaţia apariţiei anumitor anunţuri sau activităţi cu aparenţă nelegală ale Utilizatorilor sau Clienţilor site-ului.

 

 

3.2. Furnizorul are dreptul (fără a fi limitat de acestea) de-a:

3.2.1.Modifica, schimba, completa, înlătura sau adăuga noi termeni și condiţii prezentului regulament, fără o notificare sau înștiinţare prealabilă a Clienţilor sau Utilizatorilor săi.

 

3.2.2.Nu verifica în avans materialul publicat de Utilizatori, dar de-a interveni în situaţia în care acesta nu este conform cu regulile de validare/invalidare a acestuia.

 

3.2.3.Interzice, nu publica, îndepărta anunţuri care încalcă condiţiile legii sau prezentele termene și condiţii, fără o notificare sau înștiinţare prealabilă a Clienţilor sau Utilizatorilor săi. În aceste situaţii, Marcvic Services SRL nu răspunde și nu poate fi răspunzător în faţa Utilizatorilor sau Clienţilor săi.

 

3.2.4.Publica, copia, traduce, distribui, transmite sau cesiona unui terţ, anunţurile postate de Clienţii sau Utilizatorii săi, în scopuri de promovare specifice, fără a cere acordul scris al acestora, dar având obligaţia de-a nu transmite date cu caracter personal ale Clienţilor sau Utilizatorilor săi, către un terţ decât prin acordul in scris al acestora.

 

3.2.5.Nu răspunde moral sau material pentru eventuale prejudicii pe care cineva le-ar suferi în urma publicării unui anunţ în paginile site-ului www.Laoser.ro. Răspunderea pentru autenticitate aparţin exclusiv Utilizatorilor sau Clienţilor site-ului. Pentru eventuale contestaţii, Marcvic Services SRL păstrează datele personale ale autorilor anunţurilor pe o perioada de 120 de zile.

 

3.2.6.Nu răspunde moral sau material pentru eventuale pagube sau prejudicii directe sau indirecte care eventual pot fi cauzate de întârzieri, întreruperi sau defecţiuni în utilizarea site-ului.

 

4.   Drepturile și Obligaţiile Utilizatorilor și ale Clienţilor

 

4.1. Utilizatorul si Clientul are urmatoarele obligaţii:

4.1.1.Să deţină vârsta de min 18 ani la data înregistrării.

 

4.1.2.Să verifice periodic modificările și schimbările intervenite în prezentul Regulament, precum și corectitudinea datelor de contact furnizate de acesta.

 

4.1.3.Să-și asume întreaga răspundere referitoare la conţinutul, veridicitatea, drepturile de autor și a drepturilor de proprietate intelectuală asupra conţinutului, pozelor anunţurilor postate pe site.

 

4.1.4.Clientul este obligat să plateasca serviciile de promovare conform tarifului afișat pe site.

 

4.1.5.De-a permite Furnizorului publicarea și promovarea anunţurilor sale pe oricare dintre platformele sau modalităţile de promovare specifice, pe care Furnizorul le gasește necesare, utile si potrivite scopului, respectiv: postare pe sit-uri partenere, banners, panouri publicitare, presa, televiziune, reţele de socializare, etc.

 

4.1.6.Sa nu preia, folosească, distribuie, copieze orice informatie disponibilă pe site-ul www.LaOser.ro pentru care nu deţine drepturi de autor , fără acordul scris al Furnizorului.

 

4.1.7.Să respecte regulile de validare/invalidare a anunturilor, descrise mai jos.

 

4.1.8.Să nu altereze, dezasambleze, sau să aplice tehnici de “inginerie reversibila” asupra site-ului și/sau Informaţiei proprietare inclusă in site.

 

4.1.9.Să respecte în totalitate Termenii și Condiţiile de utilizare a site-ului.

 

4.2. Utilizatorul și Clientul are următoarele drepturi:

4.2.1.Conform art. 28 din Legea 296/2004 privind Codul consumului, orice Utilizator sau Client are dreptul de-a se înregistra sau utiliza site-ul, dacă respectă Termenii și Conditiile prezentate în prezentul document.

 

4.2.2.Să modifice, șteargă anunţurile postate utilizând detaliile de logare furnizate de site.

 

4.2.3.Să posteze un număr max de 3 anunturi în mod gratuit. 

 

5.   Reguli de utilizare

Site-ul www.Laoser.ro vă permite access gratuit la vizualizarea anunţurilor, fără a necesita înregistrarea dumneavoastră. În eventualitatea în care doriţi să postati un anunţ online, sunteţi nevoit să vă înregistraţi, folosind butonul”Adaugă Anunţ”.

 

5.1. Inregistrarea: 

Fereastra de dialog utilizata pentru înregistrare, vă obligă să completaţi câmpurile marcate cu simbolul *. Această obligativitate permite aplicaţiei crearea de selecţii multiple utile în procesul de căutare, pentru utilizatorii care doresc să comunice cu dumneavoastră ulterior pe baza anunţurilor postate. Opţiunea “Promovează” este optională și se adresează acelor Utilizatori care doresc o vizibilitate crescută anunţurilor postate prin afisarea acestora în interfaţa anunţurilor promovate. Înregistrarea este finalizată odată cu acceptarea de către dumneavoastră a Termenilor și Condiţiilor de utilizare a site-ului și validarea detaliilor dumneavoastră de contact (e-mail). In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii va rugam nu va inregistrati.

 

5.2. Contul de utilizator

Odată înregistrarea încheiată, Utilizatorul primește un mesaj de confirmare pe adresa personală de e-mail. Utilizând Username (adresa de e-mail) și Parola (confidenţial), Utilizatorul are posibilitatea schimbării parolei de acces, ștergerii, modificării, promovării anunţurilor proprii.

 

5.3. Reguli de vaildare/invalidare a anunţurilor

Anunţurile postate pe site-ul www.LaOser.ro se supun următoarelor reguli de utilizare, respectiv:

7.3.1.Sunt interzise spre publicare următoarele anunţuri:

 • Arme de foc, muniție, artilerie
 • Artificii sau dispozitive pirotehnice
 • Alcool, băuturi alcolice
 • Articole radioactive
 • Activităţi de camătă, cămătărie sau alte activităţi similare;
 • Articole potențial ilegale care pot fi în neconcordanță cu anumite drepturi de autor, mărci comerciale sau alte drepturi de proprietate intelectuală (muzica, filme, software, muzică, jocuri pe calculator, mărci, brevete, licenţe, etc).
 • Bunuri furate sau obţinute prin tâlhărie, jaf, crimă.
 • Bunuri periculoase pentru sănatatea și viaţa umană;
 • Bunuri fictive;
 • Mercur, flori de mină;
 • Echipamente electronice sau dispozitive special supuse unor reglementări speciale
 • Otrăvuri, narcotice, steroizi sau alte substanțe aflate sub control;
 • Plante etnobotanice;
 • Tigări, produse din tutun;
 • Obiecte și materiale pornografice;
 • Jocuri de noroc, ghicitoare, clarvăzătoare;
 • Produse farmaceutice și medicamente;
 • Fiinţe omenești sau părţi ale corpului uman;
 • Matrimoniale, dating;
 • Servicii pornografice sau erotice (masaj erotic, sex plătit, obiecte pornografice, activităţi de videochat;

 5.3.2.Următoarele anunţuri vor fi șterse de către administratorul site-ului

 • Anunţurile duplicat;
 • Anunturi multiple in afara celor 3 gratuite, in lipsa unui unui aranjament financiar agreat, conform ofertei de Promovare.
 • Anunţuri improprii categoriei unde au fost inregistrate;
 • Anunţuturi neclare care conţin propoziţii sau fraze fără relevanţă pentru scopul anunţului;

5.3.3.Limba de redactare a anunţurilor trebuie sa fie limba Romana;

 

5.3.4.In cazul în care un anunţ a fost iniţial publicat cu toate că încalcă regulile de validare expuse mai sus, acesta va putea fi suspendat de la publicare, fără a cere acceptul Clientului sau Utilizatorului pentru aceasta.

 

5.3.5.In cazul în care anunţul promovat încalcă regulile de validare expuse mai sus, administratorul poate suspenda acest anununt de la publicare. In acest caz, plata efectuată nu se rambursează dar Clientul are posibilitatea promovării unui alt anunţ, pentru aceeași perioadă de timp, care respectă regulile de validare. In acest caz, Clientul va primi un mesaj de înștiintare care-i va comunica acest lucru. 

 

6.   Newsletter

Utilizatorii autentificaţi sau nu, care doresc să primească noutăţi despre produsele și promoţiile prezente pe site-ul www.LaOser.ro au posibilitatea de-a se abona pentru recepţionarea acestor informaţii prin intermediul Newsletter. Subscrierea/inscrierea Utilizatorilor la acest serviciu presupune acceptarea de către Utilizator a comunicării comerciale ulterioare cu Marcvic Services SRL. Utilizatorul are posibilitatea de-a solicita “Unsubscribe” pentru a fi îndepartat din lista de comunicări comerciale viitoare, oricand, in mod gratuit si fara nicio justificare.

 

7.   Valabilitatea anunţurilor

Anunţurile postate de Utilizator sunt publicate pe o perioada de 90 de zile de la data activării. La expirarea perioadei de publicare, Utilizatorul primește un e-mail de notificare care-i oferă posibilitatea Utilizatorului prelungirea perioadei de publicare. Daca in termen de 120 de zile de la data primei publicari, Utilizatorul nu dorește re-ânnoirea anunţului, contul acestuia va fi desfinţat automat. In acest caz, Utilizatorul va trebui să parcurgă pașii de înregistrare pentru a-și crea un cont de utilizator activ.

8. Plata

Valoarea serviciilor de promovare oferite Clienţilor site-ului sunt următoarele:

 

Anunturi Gratuite:

 • 6 imagini disponibile pentru fiecare anunt
 • Consola proprie de administrare unde: puteti sterge, edita,reinnoi sau promova anunturile dvs.
 • Promovare pe Social media: puteti publica anunturile dvs. direct pe paginile dvs. de Facebook, LinkeIn, Twitter
 • Acces la hartile GoogleMap pentru amplasarea locatiei dvs. pe hartile Google
 • Promovare pe pagina principala la sectiunea "Ultimele anunturi"

Anunturi multiple:

Pentru  postarea unui numar mai mare de anunturi fata de cele 3 gratuite, va propunem urmatoarele modalitati de promovare specifica:

 • 5 anunturi din care 1 anunt sponsorizat 10 zile = 7 EUR
 • 10 anunturi din care 2 anunturi sponsorizate 10 zile = 13 EUR
 • 20 anunturi din care 3 anunturi sponsorizate 10 zile = 22 EUR

Anunturile suplimentare beneficiaza de toate facilitatile oferite Anunturilor Gratuite si sunt valabile 90 de zile.

Anunturi sponsorizate:

Anunturile sponsorizate primesc un "badge" specific "Sponsorizare" , sunt vizibile in permanenta in partea de sus a fiecarei pagini, sunt promovate suplimentar in toate paginile site-ului la sectiunea "Anunturi Promovate" si in pagina principala la sectiunea "Anunturi sponsorizate"

 • Anunt sponsorizat 5 zile = 3 EUR
 • Anunt sponsorizat 10 zile = 5 EUR
 • Anunt sponsorizat 20 zile = 8 EUR
 • Anunt sponsorizat 30 zile = 10 EUR

Anunturi promovate in Galeria de anunuturi:

• Promovare în Galeria de anunţuri pentru 5 zile: 2 EUR (TVA inclus).

• Promovare în Galeria de anunţuri pentru 10 zile: 4 EUR (TVA inclus).

• Promovare în Galeria de anunţuri pentru 20 zile: 6 EUR (TVA inclus).

• Promovare în Galeria de anunţuri pentru 30 zile: 7 EUR (TVA inclus)

 

 Site-ul permite următoarele 3 modalităţi de plata, pentru care se aplică următoarele reguli de utilizare:

 

8.1. Plata prin Card Bancar - nu este disponibil

Acest serviciu este oferit de Mobile Pay și presupune parcurgerea următorilor pași de către Client:

Pasul 1: Din pagina “Adaugă Anunţ” și alegerea opţiunii “Promovează”, sunteţi redirecţionat către pagina securizată de plată mobilPay™. Aici sunteţi rugat să introduceţi datele de card, care apoi sunt stocate pe serverele mobilPay™, iar apoi sunt trimise catre Garanti Bank, banca procesatoare.

Pasul 2: Garanti Bank transmite datele dumneavoastră de card către banca emitentă pentru a primi acceptul la tranzactionare.

Pasul 3: Răspunsul băncii emitente (acceptarea sau refuzarea de plată) este transmis apoi către mobilPay™.

Pasul 4: mobilPay™ transmite răspunsul către dumneavoastră, iar acesta este redirecţionat către cont-ul dumneavoastră de pe site-ul www.LaOser.ro.

Pasul 5: Odată acceptată plata veţi primi automat un e-mail prin care se confirmă plata, termenul de valabilitate al comenzii, urmând ca promovarea anunţului să fie făcută automat pe durata comandată.

Ulterior veţi primi prin e-mail o copie a Facturii fiscale. Serviciul Mobile Pay acceptă următoarele tip-uri de carduri: VISA, VISA Electron, Master Card, Maestro pentru care oferă mediu de tranzactionare 3D Secure.

 

8.2. Plata prin transfer bancar

Prin alegerea acestei opţiuni de plată, veţi primi prin e-mail o Factură proforma prin care aveţi acces la detaliile bancare unde sunteţi nevoit să transferaţi valoarea serviciilor de promovare solicitate. Plata se va face in termen de max 5 zile de la data Facturii proforma. Odată cu recepţionarea plăţii, veţi primi un e-mail de confirmare care vă confirmă și data activării serviciilor de promovare pe durata comandată. In eventualitatea în care Clientul pune la dispoziţia Furnizorului o copie scanata al OP-ului prin care se face dovada plăţii, activarea serviciilor de promovare se va face înaintea recepţionării banilor de către Furnizor.

Activarea anunţului promovat se va face în termen de max 24 de ore de la data confirmării plaţii bancare. Estimând o perioadă de max 3 zile între plată și confirmarea plătii în contul nostru, activarea anunţului promovat se va face în ziua a 4- a de la data plăţii.

 

In eventualitatea puţin probabilă, ca după această perioadă anunţul dumneavoastră să nu apară activ în Galeria de anunţuri, vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..  In comunicarea cu noi vă rugăm să ne comunicaţi următoarele detalii:

 

• Nume utilizator (adresa de e-mail);

• Categoria la care aţi încadrat anunţul;

• Tipul anunţului (vânzare, cumpărare, închiriere, donaţie);

• Data la care aţi efectuat plata și nr. OP-ului;

 

8.3. Plata prin Curier– în curs de implementare

 

8.4. Plata prin PayPal

Prin alegerea acestei opţiuni de plată, plata dvs se va face in mod automat prin intermediul procesatorului de plata PayPall.  Odată cu recepţionarea plăţii, veţi primi un e-mail de confirmare care vă confirmă și data activării serviciilor de promovare pe durata comandată. Activarea anunţului promovat se va face în termen de max 24 de ore de la data confirmării plaţii. 

 

In eventualitatea puţin probabilă, ca după această perioadă anunţul dumneavoastră să nu apară activ în Galeria de anunţuri, vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..  In comunicarea cu noi vă rugăm să ne comunicaţi următoarele detalii:

 

• Nume utilizator (adresa de e-mail);

• Categoria la care aţi încadrat anunţul;

• Tipul anunţului (vânzare, cumpărare, închiriere, donaţie);

• Data la care aţi efectuat plata și nr. OP-ului;

 

Anunturi promovate

Purificator & umidificator de aer

Purificator & umidificator de aer

Sibiu, Sibiu
0722203210

Purificator & umidificator de aer

RON 3.042,00
Camere IP supraveghre video

Camere IP supraveghre video

Sibiu, sibiu
0722203210

Camere IP supraveghre video

RON 550,00

Nu rata ofertele

I agree with the Conditii de Utilizare and the Privacy policy

Anunturi gratuite

LaOser - Ofertezi Simplu Eficient si Rapid

LaOser.ro iti ofera posibilitatea publicarii de anunturi in Sibiu, Cluj, Bucuresti sau alte orase din tara.  

Aici gasesti apartamente si case de vanzare sau inchiriere, masini second-hand, calculatoare, imprimante, laptop-uri, articole agricole si sportive la preturi accesibile, locuri de munca in tara si strainanate si multe altele. 

LaOser.ro te ajuta sa faci bani din lucruri de care nu ai nevoie sau sa faci donatii celor nevoiasi; te ajuta sa-ti promovezi afacerea si sa-ti gasesti cumparatori. 

Iar cand vrei sa cumperi lucruri noi, LaOser.ro te ajuta sa gasesti produsele care te intereseaza, la preturi mai mici decat in orice magazin.

Toate aceste anunturi se publica gratuit.

Acest site foloseste cookies pentru a aduce utilizatorilor un plus de confort in operarea site-ului, afisand in mod automat anunturi care creaza interes si pentru a analiza traficul site-ului. Afla in sectiunea Politica de Confidentialitate mai multe informatii despre cookies, inclusiv despre posibilitatea retragerii acordului de utilizare al acestora. Navigand in continuare, va exprimati acordul implicit asupra folosirii modulelor noastre de cookies.